استرداد روزانه هزار و ۸۰۰ تبعه غیرمجاز افغانستانی از دوغارون به کشورشان پرداخت بیش از ۲.۵ همت مستمری به مددجویان خراسان رضوی | حدود ۶۷ هزار نفر، مشمول دریافت کمک‌های خاص هستند یادی از «ناصر دیوان کازرونی» نماد مقاومت ایران در جنگ جهانی اول | او ارتشی یک نفره بود علیه استعمار قطره قطره خون‌هایی که دریای عشق شدند فعالیت حدود ۳ هزار عطاری در مشهد | کمتر از ۱۵۰۰ عطاری مجوز فعالیت قانونی دارند راز عجیب پیداشدن اسکلت مرد روی تخت خانه متروکه در مشهد + عکس هشدار خود مراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وقتی «گریه واجب» می‌شویم! هرآنچه باید درباره روش های مصرف، نگهداری و پخت برنج بدانید | راه و رسم پلوخوری اماواگر‌های بیمه فرزند پسر بالای ۱۸ سال آغاز مرحله منطقه‌ای سیزدهمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان در مشهد دفع انگل با این میوه خوشمزه! شاخص BMI | معیار دقیق سلامت یا گمراه‌کننده برای ورزشکاران؟ جست‌وجوی اسامی مصدومان انفجار بندرعباس به تفکیک مراکز درمانی با هوش مصنوعی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: سالانه ۸۰۰ نفر بر اثر سوانح کار در کشور جان خود را از دست می‌دهند دیار امام‌رضا(ع)، همدرد بندرعباس | آمادگی خراسان رضوی برای خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان بندر شهید رجایی صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش‌های رگباری (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) نرخ مرگ‌ومیر نوزادان در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد، ۵۰ درصد کاهش یافت نرخ باروری کل در خراسان رضوی ۳۶ درصد کمتر از حد مطلوب است بانوی مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا چهارشنبه با احتمال رگبار باران راهکار‌های از‌بین‌بردن بوی بد عرق بدن مدیرکل آموزش‌ و‌ پرورش خراسان رضوی: مدارس خشتی و کانکسی برچیده خواهند شد | پرونده معلم خاطی مشهدی در مرحله صدور حکم + فیلم رشد ۳۰ درصدی صادرات دارو‌های ایرانی کشف حدود ۷۵ کیلوگرم طلا در مرز‌های خراسان رضوی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویتامین‌هایی که سلامت پوستتان را تأمین می‌کنند وقوع طوفان در خراسان رضوی و ۲۰ استان دیگر طی امروز (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) درمان بیش‌فعالی، بدون نگرانی محققان هشدار دادند؛ ترکیب سیگار و ویپ، سم مهلک‌تری می‌سازد
سرخط خبرها

ویدئو | آمادگی بسیج جامعه پزشکی کشور برای مقابله با موج هفتم بحران کرونا 

  • کد خبر: ۱۱۸۷۸۶
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۱ - ۲۰:۰۹
ویدئو | آمادگی بسیج جامعه پزشکی کشور برای مقابله با موج هفتم بحران کرونا 
رئیس بسیج جامعه پزشکی کشور بسیج با بیان اینکه این جامعه برای مقابله با موج هفتم بحران کرونا آمادگی کامل دارد، گفت: نمونه بارز فعالیت‌های بسیج جامعه پزشکی در ایام بحران کرونا و اجرای طرح شهید سلیمانی بود که به بهترین شکل ممکن دیده شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسلم چشمی در مراسم تکریم و معارفه رئیس بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی اظهار داشت: به فرموده مقام معظم رهبری بسیج تشکیلات مردمی انقلاب اسلامی بوده و این سخن وظیفه ما را در خصوص اجرای درست تدابیر مدنظر ایشان سنگین‌تر می‌کند.

وی اضافه کرد: بسیج باید طبق فرمان مقام معظم رهبری از مجموعه‌های مسئول و متولی در حوزه‌های مختلف از جمله حوزه سلامت مطالبه‌گری داشته باشد تا کارشان درست، طبق قانون و در راستای توسعه عدالت انجام دهند، اما اگر سازمانی به دلیل کمبود امکانات، نیرو و غیره نتوانست کارش را به درستی انجام دهد بسیج ورود پیدا می‌کند و نمونه بارز در آن ایام بحران کرونا با طرح شهید سلیمانی به بهترین شکل ممکن دیده شد.

رئیس بسیج جامعه پزشکی کشور با بیان اینکه برای مقابله با موج هفتم بحران کرونا آمادگی کامل خود را اعلام کرده‌ایم، خاطرنشان کرد: بسیج جامعه پزشکی کشور پس  از ورود کشور به موج هفتم بحران کرونا نامه‌ای خطاب به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نوشت و در این نامه آمادگی کامل خود را همانند ۶ موج قبلی اعلام کرد.

چشمی افزود: بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی در دوره مدیریتی ذاکریان یکی از بهترین زیرمجموعه‌های بسیج جامعه پزشکی کشور بود و قطعاً از این تجربیات در دوره مدیریتی جدید این مجموعه به نحو احسن استفاده خواهد شد، ضمن اینکه تداوم ارتباط دکتر ذاکریان را با هیئت اندیشه‌ورز بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی خواهیم داشت.

وی با تاکید بر اینکه در دیدار با آیت‌الله علم‌الهدی خواستار تداوم همکاری ذاکریان با بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی شدم، گفت: گرچه جمعیت هلال احمر خراسان رضوی هم برنامه‌های گسترده و متعددی دارد، اما تقاضاهای ما از مسئولان استفاده بهینه از نیروهای موثر و مثمرثمر در تداوم راه پرافتخار پزشکان بسیجی بوده تا رونق و تعالی بیش از پیش بسیج جامعه پزشکی را در استان‌های مختلف از جمله خراسان رضوی شاهد باشیم.

خدمات ویژه حوزه سلامت در مناطق حاشیه شهر ارائه می‌شود

محمدعلی کیانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز اظهار داشت: در طول ۳۰ ماهه کرونایی ۳۰۰ مدافع سلامت در کشور به درجه رفیع شهادت نائل آمدند که در این مراسم نام و یاد تمامی این عزیزان را گرامی می‌داریم.

وی تصریح کرد: بسیج جامعه پزشکی یک مجموعه تخصصی است که مخاطب آن جامعه خدوم و زحمتکش پزشکی بوده که فعالیت‌های آموزشی، بهداشتی، پژوهشی و درمانی شاخصی به‌ویژه در ایام بحران کرونا دارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی در طول ایام بحران کرونا یکی از موفق‌ترین مجموعه‌های تخصصی کشور بود، خاطرنشان کرد: از جمله اقدامات شاخص این مجموعه می‌توان به انجام واکسیناسیون گسترده در مناطق حاشیه شهر اشاره کرد و مشهد با یک میلیون و ۳۵۰ هزار حاشیه‌نشین بیشترین آمار حاشیه‌نشینی کشور را دارد و در نظر داریم تا با همکاری ۳ جانبه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی و شهرداری مشهد خدمات ویژه حوزه سلامت را در این مناطق داشته باشیم.

کیانی تاکید کرد: در دوره مدیریتی ذاکریان خدمات شایانی ارائه شد و قطعاً تداوم آن را در دوره مدیریتی دکتر خسروی هم خواهیم داشت و امیدواریم که در دوره مدیریتی جدید بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی شاهد توسعه بیش از پیش خدمات تخصصی در ابعاد کمی و کیفی باشیم.

در بخش دیگری از این مراسم سردار علی‌اکبر افراسیابی، معاون هماهنگ کننده سپاه امام رضا(ع)، تصریح کرد: بسیج در عرصه‌های مختلف از جمله حوزه سلامت خوش درخشیده بنا به تدابیر صورت گرفته نقش چندین قشر از جمله پزشکان بسیجی پررنگ‌تر از قبل دیده شده است.

وی ضمن گرامیداشت نام و یاد شهدای مدافع سلامت، بیان کرد: نقش پررنگ و اثربخشی مثال زدنی بسیج جامعه پزشکی در طول ایام بحران کرونا به بهترین شکل ممکن دیده شد، در این ایام فعالان این قشر همچون تمامی مدافعان سلامت در مسیر خدمت به همنوعان خود جانانه تلاش کردند.

معاون هماهنگ کننده سپاه امام رضا(ع) با ذکر این نکته که خدمات بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی در مناطق حاشیه شهر مشهد این مناطق را از رسیدن به خطرات جدی به‌خصوص در ایام بحران کرونا به‌دور نگه‌داشت، تاکید کرد: طرح شهید سلیمانی و انجام واکسیناسیون گسترده در مناطق حاشیه شهر مشهد شاخص‌ترین اقدام بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی در ایام بحران کرونا بود.

سردار افراسیابی خاطرنشان کرد: بسیجیان در هر کجا که به حضورشان نیاز شده بلافاصله در میدان مبارزه حاضر شدند و نمونه‌های بارز آن از دوران دفاع مقدس تا دوران مبارزه با ویروس کرونا به بهترین نحو و به شکل‌های مختلف دیده شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->